Milkos Edit
Szerző és projektvezető kaszinonline.com
Olvasási idő: 4 minutos leídos

Miklós Edit: kaszinonline.com alapítója és főszerkesztője.

A kaszinonline.com Magyarország egyik vezető online szerencsejáték portálja. Kezdetben a cél az volt, hogy átfogó információkat gyűjtsünk össze a kezdő játékosok számára. Az idők során a weboldal egyre népszerűbbé vált, és mára elismert forrássá vált az online szerencsejátékkal kapcsolatos információk terén Magyarországon. A weboldalon részletes kaszinó- és játékismertetőket, információkat a biztonságos fizetési módszerekről és sok mást találhatnak a látogatók. A projektért én, Miklós Edit, az alapító, a főszerkesztő és az egyik kulcsfontosságú tartalomíró felelek.

Feladataim közé tartozik:

  • Tartalmak írása és szerkesztése;
  • A weboldal működőképességének fenntartása;
  • Kapcsolattartás partnerekkel, reklámügynökségekkel és alvállalkozókkal;
  • Befektetések bevonzása a projektre;
  • Felhasználói kérdések és problémák megoldása.

Szerencsejátékokkal kapcsolatos szakértelmem a következő területeket foglalja magába:

  • Online kaszinók ismertetői;
  • A magyar kaszinópiac;
  • Online nyerőgépek;
  • Kaszinóasztali játékok (például blackjack, rulett, römi);
  • Résztvétel és fogadás a lottóban.

Születési dátum: 1987. július 4.

Tanulmányok: Pécsi Tudományegyetem (University of Pecs), pszichológia, kommunikáció és média szakon szerzett mesterfokozat.

Korábbi munkatapasztalat: Szerkesztő, újságíró, szövegíró, póker- és blackjack-játékos.

Az én utam a szerencsejáték világában a serdülőkoromban kezdődött, amikor elkezdtem pókerezni és blackjackezni, részt vettem versenyeken és versenyeztem a profi kártyajátékosokkal. Ez az élmény nem volt könnyű, de sokat tanultam belőle, ami lehetővé tette, hogy tudatosabb játékossá váljak. Fiatalon, Budapest nevelkedésként, apám és barátai pókerjátéka ihletett meg, ami mély érdeklődést keltett bennem a szerencsejátékok iránt. Az első kaszinóbeli élményem 18 éves koromban mély nyomot hagyott bennem, és az első 500 forintos nyereményem a szerencse talizmánomá vált.

A Pécsi Tudományegyetem pszichológia és média-kommunikáció szakos hallgatójaként dolgoztam és utaztam, felfedezve a szerencsejátékok világát. Idővel az online szerencsejáték felé fordultam annak kényelme és hozzáférhetősége miatt. A mesterképzést befejezve rájöttem, hogy sok kortársam osztja az érdeklődésemet a szerencsejátékok iránt.

Mi a szakértelmem és tapasztalatom, amit a kaszinonline.com projektnek adok?

Az emberek azt mondják, hogy a legjobban a saját tapasztalatainkból tanulunk, és a csapatunk ezt élő példával igazolja. A kaszinonline.com minden szerzője kezdő játékosként indult, fejlődött és tanult a hibáiból. Én személy szerint nem tartom magam szerencsejáték-szakértőnek, mégis megtanultam megkülönböztetni a jó online kaszinókat a rosszaktól. Tisztában vagyok azokkal a kritériumokkal, amelyeket egy operátornak teljesítenie kell ahhoz, hogy ajánlható legyen. Diplomás pszichológusként megtanultam objektív maradni, különösen bizonyos témák kutatásakor. Ezért mint szerkesztő mindig arra törekszem, hogy az általam nyújtott információk hitelesek és naprakészek legyenek.

Szakmai utam során utaztam és látogattam különböző szerencsejáték-helyszíneket világszerte. Ezek az utazások egyedülálló betekintést nyújtottak a szerencsejáték-ipar sokféleségébe és összetettségébe. Ez a tudás megosztására törekedve, az erőfeszítéseimet a kaszinonline.com hiteles és naprakész tartalmának létrehozására irányítom.

A weboldalamon végzett fő tevékenységeim

Kaszinó Ismertetők: Az online kockázatokkal teli világban alaposan kiválasztom és elemezem az egyes kaszinókat, hogy megbízható és licenszelt lehetőségeket kínálhassunk látogatóinknak. Célom, hogy részletes és világos információkat biztosítsak, amelyek segítenek a játékosoknak megalapozott döntést hozni.

Játékismertetők és Útmutatók: Az online nyerőgépek és asztali játékok, mint például a blackjack és a rulett iránti szenvedélyem arra ösztönzött, hogy részletes ismertetőket és útmutatókat írjak. Az online kaszinókban hatalmas a játékválaszték, és mint főszerkesztő feladatom, hogy objektív és informatív leírásokat biztosítsak olvasóinknak, folyamatosan frissítve az információkat az új játékokról.

Mint a kaszinonline.com társalapítója büszke vagyok arra, hogy a weboldalunk folyamatosan növekszik és segíti a játékosokat világszerte abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szerencsejátékok terén. Pszichológusként különösen nagyra értékelem azokat a kaszinókat, amelyek együttműködnek a szerencsejáték-függőség elleni küzdelemben élenjáró szervezetekkel, mint például a sztfh.hu, Gambling Therapy és a BeGambleAware, és ezt az álláspontot tükrözzük a tartalmunkban.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Mi a kedvenc helyed a szerencsejátékra?

Míg sokan Magyarországon a “Las Vegas” kaszinóhálózatot részesítik előnyben, én a Budapesti Grand Casinót választom. Ez a kaszino, ami a világ egyik legrégebbi játékhelye, lenyűgöző designjával és építészetével tűnik ki, valamint kiváló minőségű szerencsejátékokat kínál.

Mi a kedvenc online kaszinó játékod?

Nem tudok kiemelni egyetlen konkrét játékot, mivel az online asztali játékok sokfélesége vonz. Számos játékot kipróbáltam, és mindegyikük a maga módján vonz. Mindazonáltal vannak bizonyos játékok, amelyeket előnyben részesítek, beleértve az egyedi témájú slotokat.

Mi volt a legnagyobb nyereményed az online szerencsejátékban? Mérsékelt tétben játszom az online játékokban, és nem törekszem magas tétbevitelre, mivel nem tekintem magam profi játékosnak. Mindazonáltal élvezem az online blackjack játékot élő dealerekkel, ahol a legnagyobb nyereményem több mint 250 000 forint volt.

Tanácsok az online kaszinókban kezdőknek?

A legfontosabb tanácsom a kezdők számára az, hogy tájékozódjanak. Használják fel a weboldalunkon található információkat, és alaposan tanulmányozzák át őket a játék előtt. Mindig győződjenek meg arról, hogy a választott operátor rendelkezik a szükséges engedélyekkel és biztonsági intézkedésekkel a biztonságos játék érdekében. Figyeljenek a bónusz ajánlatokra és a fogadási feltételekre, valamint a kaszinó banki lehetőségeire és játékkínálatára. Ha mobil szerencsejátékot részesítenek előnyben, ellenőrizzék az operátor mobil platformját. Végül, de nem utolsósorban, emlékezzenek a mértékletes tétbevitelre – a szerencse a szerencsejátékokban kiszámíthatatlan, és mindig fennáll a veszteség kockázata, akárcsak a nyerés lehetősége.